Author Topic: WIP Rpi - Hyperpie V2 - Fade Module (Beta version on fourth Post)  (Read 172 times)

qqplayer

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 115
    • View Profile
WIP Rpi - Hyperpie V2 - Fade Module (Beta version on fourth Post)
« on: September 03, 2017, 01:22:03 PM »
https://youtu.be/MFI0cYzkKX4

Working on this idea.
I´ll paste the code in next days , maybe one or two weeks  :)
« Last Edit: September 05, 2017, 01:46:03 PM by qqplayer »

qqplayer

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 115
    • View Profile
Re: WIP Rpi - Hyperpie V2 - Fade Module
« Reply #1 on: September 04, 2017, 03:12:28 PM »

kent79

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 355
    • View Profile
Re: WIP Rpi - Hyperpie V2 - Fade Module
« Reply #2 on: September 05, 2017, 02:38:56 AM »
waiting for your good news  :)

qqplayer

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 115
    • View Profile
Re: WIP Rpi - Hyperpie V2 - Fade Module
« Reply #3 on: September 05, 2017, 01:44:50 PM »
Im trying to explain how it works and upload a "beta" version.

Yo need to create a folder called "fade_in" inside the "modules" folder.
And another folder inside this new one called "media".
Then add this lines at the end of each layout.nut you want to "fade_in"

Quote
//
// Fade_in Module
//
fe.load_module("fade_in/fade_in.nut")

So inside the "modules/fade_in/media" folder copy your rocketlauncher "Fade" folder.
Usually contents a "_Default" folder and system folders like "Atari 2600" , "Atari 5200"
You need to rename this folders to match your "emulator names"

Check this lines:

Quote
...fe.add_image("/home/pi/.attract/modules/fade_in/media/_Default/Layer 1.png"

At this moment I cant get the "module" to work with relative paths , so I set the complete path of my rpi.
If you want to try on another system you will have to change all this lines.
« Last Edit: September 06, 2017, 04:04:56 AM by qqplayer »