Author Topic: Choppy video  (Read 727 times)

johnny5126

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 11
    • View Profile
Choppy video
« on: February 24, 2018, 03:08:23 PM »
When the front end is run, certain games and not all the time videos are choppy almost looks as if its being played at 5 fps.  If I highlight other games some will play normally, and if I go back to the previous choppy videos, they run fine.  Anyone know if this is a known issue or bug?  This is with AM 2.3, Windows 10.

hermine.potter

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 390
    • View Profile
Re: Choppy video
« Reply #1 on: February 26, 2018, 12:25:45 AM »
@johnny5126
try to update your graphic card drivers up2date and test again.
AM Version : 2.4.0
Input : Mad Catz Brawlstick; Mouse; Keyboard; Xbox360 Wireless
Cabinet : Yes
OS : WindowsXP x86 SP3
System : Dell Precision T3500 ; Intel X5650 ; 4GB RAM
Emulators : zsnes; mame; dosbox; scummvm; bsnes; fusion; openbor; windows_games; winuae; video; flashgames; vice; visualboy

johnny5126

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 11
    • View Profile
Re: Choppy video
« Reply #2 on: February 28, 2018, 05:12:18 AM »
Theyre the latest. Using a gt 750.

verion

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 797
    • View Profile
    • new projects
Re: Choppy video
« Reply #3 on: February 28, 2018, 08:35:16 AM »
Even the most demanding themes should fly on gtx 750.
Switch the theme and check, if the problem goes away - maybe it's theme-specific.

ncgqprophet

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: Choppy video
« Reply #4 on: April 05, 2018, 01:29:27 PM »
Are your videos encoded at 60fps by any chance?
I've never gotten those to work correctly with AM, only 30fps video's will play normally on my machines.

Dread000

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: Choppy video
« Reply #5 on: April 22, 2018, 01:29:32 PM »
Is it the game fps your issue or is it your snaps fps please inform