Recent Posts

Pages: 1 [2] 3 4 ... 10
11
General / Re: Games arent launching
« Last post by erido12 on Today at 08:36:24 AM »
Thank you for the response! unfortunately it still doesnt work, may I also add that I use windows 7.
12
General / Re: Games arent launching
« Last post by kent79 on Today at 08:04:14 AM »
executable           $HOME\Downloads\emus\RetroArch\retroarch.exe
args                 -L \cores\vba_next_libretro.dll "[romfilename]"

executable        C:\Downloads\emus\RetroArch\retroarch
args                 %file -L cores/vba_next_libretro.dll "[romfilename]"

Try this
13
General / Games arent launching
« Last post by erido12 on Today at 07:35:21 AM »
I know this is a a stupid question but I was testing Attract mode and for the life of me could not figure out why my gba games weren't launching.

Gba Emu file

 # Generated by Attract-Mode v2.4.1
#
executable           $HOME\Downloads\emus\RetroArch\retroarch.exe
args                 -L \cores\vba_next_libretro.dll "[romfilename]"
rompath              C:\Users\Eric\Downloads\attract-v2.4.1-win64\roms\GBA
romext               .gba
system               Nintendo Game Boy Advance
info_source          thegamesdb.net
artwork    flyer           $HOME/Gameboy Advance/boxart
artwork    marquee         
artwork    snap            $HOME/Gameboy Advance/videos;$HOME/Gameboy Advance/snap
artwork    wheel           
14
Scripting / Please help to complete the theme
« Last post by kent79 on Today at 05:54:05 AM »
Dear All,

http://forum.attractmode.org/index.php?topic=2473.0

About is my new theme that base on Grid theme. Now there is a issue when pressing select the game, then game names in grid will be shown incorrectly.

I think the issue is coming from as below line. It need to replace the  "m_art.index_offset" or rewrite script. Could you teach me how to fix it? Thank you very much.

local s = fe.game_info( Info.Title, m_art.index_offset );
15
General / Re: Attract Mode running on Solus Budgie
« Last post by hermine.potter on Today at 01:57:45 AM »
I'm not using linux.
probably it's a hidden folder (please note point at the beginning):
/usr/share/.attract/
or
/home/your_user/.attract/
16
General / Attract Mode running on Solus Budgie
« Last post by yelever on Yesterday at 11:42:16 PM »
OK, I've got Attract Mode up and running and can point it to roms, snaps and all artwork within the program itself.  When I've run it on Ubuntu before I could set most of it up by editing the emulator config files.  For some reason I can't find them on Solus.  I've looked everywhere and can only find default-emulator.cfg and that has only a few lines in and not anything to to do with different systems.  Can anyone tell me where Atari 2600.cfg file would be or others that I have set up?  It's not in /usr/share/attract/emulators.  No cfg files are in there.
17
General / Re: Pinball FX2 back ti AM menu
« Last post by hermine.potter on Yesterday at 10:36:44 PM »
maybe there is an option in settings?
I do not know.

Another way, see here (OpenBOR section).
you need an external script, that kills a specific task, if ESC is pressed.
18
Announcements / Re: Version 2.4.1 bug fix release
« Last post by kent79 on Yesterday at 07:38:21 PM »
Find as error code in 2.4.x version, there is no error in 2.3. I am using windows 10

 ! Unexpectedly lost focus to: explorer.exe (5640)
19
Scripting / Re: Error (index "0") while using Leap Plugin
« Last post by keilmillerjr on Yesterday at 07:15:29 PM »
Major code rewrite
* Resolved spelling and formatting errors
* Display menu no longer throws error
* Cleaned up code

@rand0m Please try it and let me know if it works for you as well. Thank you. Pushed a displays menu fix for mvscomplete theme. Will have to hit my other themes too. My themes need some overall updates as well.
20
I'm having the same problem.  Cant load any of the retropie setup items from within Attract Mode like I used to.  I get the vibe that Attract Mode development has come to a halt for Retropie. 

Here is the error I get when I try to load any of the items on the Retropie Setup menu from within Attract Mode.

Code: [Select]
*** Running: sudo /home/pi/RetroPie-Setup/retropie_packages.sh retropiemenu launch "/home/pi/RetroPie/retropiemenu/rpsetup.rp" </dev/tty >/dev/tty
Parameter word expansion failed. [/home/pi/RetroPie-Setup/retropie_packages.sh retropiemenu launch "/home/pi/RetroPie/retropiemenu/rpsetup.rp" </dev/tty >/dev/tty].
Pages: 1 [2] 3 4 ... 10