Author Topic: *Solved* Can't get Nevato to work in 2.6.1  (Read 2191 times)

Joe737

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 13
    • View Profile
*Solved* Can't get Nevato to work in 2.6.1
« on: March 29, 2020, 02:31:50 PM »
Hi All, when I upgraded from 2.5.1 to 2.6.1, Nevato theme worked perfectly.  I updated to 2.6.1 by only replacing the .exe in my directory, and when I fire up AM, it shows the titles in huge letters with video snaps in the background.  All my configurations are still in place and it SAYS I'm in the Nevato theme.  I'm guessing there were some changes to where AM looks for files? 

When I drag 2.5.1 .exe back in, Navato works again.  Hoping just a directory thing.  I am using WindowsXP.

Any advice?  Thanks! -Joe
« Last Edit: April 03, 2020, 11:20:50 AM by Joe737 »

Yaron2019

  • Guest
Re: Can't get Nevato to work in 2.6.1
« Reply #1 on: April 02, 2020, 01:33:28 AM »
Did you try a clean 2.6.1 install?

Joe737

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 13
    • View Profile
Re: Can't get Nevato to work in 2.6.1
« Reply #2 on: April 03, 2020, 11:20:31 AM »
Hi, I'm not sure what changed, but in 2.6.0 and 2.6.1, Nevato does not work in Window mode, only in Full Screen.  So I'm running 2.6.1 now, and full screen is fine for me.  Hope this helps somebody!

lazenes

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: *Solved* Can't get Nevato to work in 2.6.1
« Reply #3 on: January 30, 2024, 02:26:24 PM »
https://i.hizliresim.com/buu1yst.jpg
How to solve this problem I'm trying 2.6.0, 2.6.1 and 2.7.0 it doesn't work in any version