Author Topic: 1.5 on linux emulator cfg issues  (Read 1646 times)

nitrogen_widget

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 306
    • View Profile
1.5 on linux emulator cfg issues
« on: February 27, 2015, 08:24:45 PM »
Hi,
Newest version overwrites my .cfg file for mame with the default every time it's started.
I've duplicated this on two different linux systems.
Removing the default .cfg file from the /usr/local/share/attract stops the overwrite but then attract won't let me open the config for the mame emulator.

any ideas?

raygun

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 371
    • View Profile
Re: 1.5 on linux emulator cfg issues
« Reply #1 on: February 27, 2015, 10:48:32 PM »
I'm not sure why this would be happening.  Attract-Mode should only try copying the emulator cfg files when there is no attract.cfg file in your config directory (which it assumes to mean that this is the first time running).

Even then, it is checking to not overwrite any existing cfg files when it copies the emulator configs over.


nitrogen_widget

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 306
    • View Profile
Re: 1.5 on linux emulator cfg issues
« Reply #2 on: February 28, 2015, 08:28:09 AM »
ok,
I was tired last night i looked again and the mame.cfg file is correct in the user profile but the new attract isn't loading it.

I put attract 1.4 back on & it read the mame.cfg file in the user profile just fine.

I put 1.5 back on & copied the mame.cfg to /usr/local/share/attract/emulators and now it reads it.

I don't think it's a rights issue.
and if I delete the .attract folder from the profile attract recreates it but still ignores the mame.cfg in the folder.

any ideas?

raygun

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 371
    • View Profile
Re: 1.5 on linux emulator cfg issues
« Reply #3 on: February 28, 2015, 08:30:52 AM »
Hey nitrogen, could you try rebuilding with the lastest development code on github: https://github.com/mickelson/attract/archive/master.tar.gz

I think it fixes what is happening here, but I'd appreciate it if you could double check...

I'm going to release a 1.5.1 soon to address the emulator cfg and a couple of other issues that have sprung up with 1.5...

nitrogen_widget

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 306
    • View Profile
Re: 1.5 on linux emulator cfg issues
« Reply #4 on: February 28, 2015, 02:44:54 PM »
config loads and saves correctly now.

Thanks
« Last Edit: February 28, 2015, 03:13:12 PM by nitrogen_widget »

akafox

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 786
    • View Profile
Re: 1.5 on linux emulator cfg issues
« Reply #5 on: February 28, 2015, 05:36:33 PM »
Strange. I didn't have a problem. But then again I wiped my config.
People want life easy..then complain about it