Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - yaron

Pages: [1]
1
Announcements / Re: Version 2.5.1 bugfix release
« on: November 18, 2018, 01:08:49 AM »

I’ve spent the past 24hrs broken down in my pickup in the cold with little help. I’m on a cell phone buddy. Take a look. See what you can do. Or don’t use the search plugin.

Well if the search function worked properly I could've launched a search & rescue party!

2
Announcements / Re: Version 2.5.1 bugfix release
« on: November 17, 2018, 11:17:24 AM »

3
Announcements / Re: Version 2.5.1 bugfix release
« on: November 17, 2018, 06:18:23 AM »

Attract only generates a romlist. The “wheel” is something someone coded in squirrel. Two different things.

Source is published as a zip, so I can’t examine it until tonight when on pc. You need to examine what’s packages in that zip.


Thank you, I didn't know that. However, I did the following test with three other layouts and the ONLY layout that did NOT have this bug is the default 'Attrac-Man'. I assume because it does not show any logos or boxart anyway...

I had the same bug with the popular 'Robospin' layout and 'Filter Grid' (isn't it a default layout as well?).
Three layouts, developed by three different individuals showing the same bug. To me it suggests that they are using something in common.

BTW, I am performing these searches using the 'KeyboardSearch plugin' supplied by AM.

Following are the screenhots:

4
Announcements / Re: Version 2.5.1 bugfix release
« on: November 16, 2018, 12:08:28 AM »
I could be wrong, but perhaps whoever created this “wheel” (a few different versions) is changing indexes tied to button presses? It’s probably not attract related. What module is in use?

Thank you for your reply.
I'm not sure what you mean but I generated all the wheels through AM's menu (Generate Collection/Rom List) and use the 'Cosmo Systems' layouts I downloaded from these forums. What do you mean by "what module is in use"?

Cheers

5
Announcements / Re: Version 2.5.1 bugfix release
« on: November 15, 2018, 06:08:02 AM »
Thank you for your hard work. AM is a wonderful front end!

There are two consistent bugs regarding the search function:
1. The game logo and boxart do not update after search:
- go into any system wheel where games are listed and search for a game. Then without moving the wheel, search for another game. The wheel logo and boxart are not updated and still shows the previous search result.
Example: Let's say we are in the MS-DOS wheel which has many games and I search for "Loom", then without moving the wheel, I search for "Warcraft". The Loom game logo and boxart will still be shown. Please see attached screenshot.

2. AM crashes if you search for a game in the System wheel (where only systems are listed).

These bugs where tested on v2.5.1 as well.

Cheers.

6
Themes / Re: Cosmo's Theme (v.1.1 uploaded!)
« on: August 23, 2018, 02:49:42 AM »
Hi Cosmo,

First let me thank you for your amazing work on this layout. I use it for ALL my systems on attract mode.
I have a request: can you please add a theme for Sega Naomi?
I created a background with Gimp but there is some difference between the save/export version of Gimp and whatever you used.
The result is that when I scroll through the game wheel, the game text info flickers. The same happens when I move through the systems menu.

Attached is the background I created, maybe you will spot the error I am doing...

Many many thanks !
Yaron

Pages: [1]