Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - myriadgamers

Pages: [1] 2
1
So some of my PC games work fine if attract mode is in window mode, but give me a no Video card detected error if attract mode is in full, fill or window(no border). I was getting frustrated before by this problem but I can confirm for sure it is doing it.

http://petersjostrand.com/

Megaman 2.5d is an example of this problem.. This is using 2.5.1 Build. Any idea how I might by pass this? I am using a GTX 750 and I do have a separate profile created for attractmode.

2
General / Re: PC not working
« on: March 07, 2019, 12:50:41 PM »
If anything you should know if the ram you have is faulty for sure using this board and/or just use it as a replacement. I just upgraded my arcade machine so I really dont have a use for it.

3
General / Re: PC not working
« on: March 07, 2019, 12:48:49 PM »
I wanted to see if it was close to what I used to have in my old machine, if you want to PM an address to me I can send you the board, proc and fan I have. The board functions but the USB connectors on it are faulty.

4
General / Re: PC not working
« on: March 07, 2019, 12:04:00 PM »
can I asked what proc and mother board you had in there? Could be very likely, proc issues can cause some very strange symptoms.

5
General / Re: video/audio snap out of sync
« on: March 07, 2019, 07:22:53 AM »
Wow, thank you very much. I will definitely try this!

6
General / Re: HQ snap issue
« on: March 06, 2019, 09:37:42 AM »
Mine tend have the audio get out of sync, I lowered the res on all of mine and the sync issue persists. Not really sure whats is going on, I went so far as to upgrade my whole rig which did not help. My games still function well however so I am just gonna get over it.

7
General / Re: video/audio snap out of sync
« on: March 05, 2019, 06:00:22 AM »
Yeah, I recently lowered the res of all the videos in question, Changed my hardware to a 4 ghz 8 core amd with 20 gigs of DDr 3, and a GTX 750 (was a 550 ti). The problem still persists for me. It wouldnt be so bad but I included some FMV style games and the preview of the game its self has the audio go out of sync while the characters are speaking in the video, which to be honest drives me a little crazy.

Now the audio is perfectly in sync when the game is actually being played. Its simply the videos I have  for my snaps.

8
General / LedBlinky Tip
« on: March 04, 2019, 01:31:02 PM »
So I have recently bought a copy of the LedBlinky Software, running it through attractmode has givin me a few head aches but the one thing that solved issues was making sure you have mame somewhere on your machine and that Ledblinky was pointed to it properly. It will not detect "Unknown" games until mame is pointed at. With this I have been able to start programming lighting configs for different games.

9
So I dont know if this will help, but recently I converted all my PC games to run on AHK scripts and when I go to generate a rom list it appears to be frozen at 0%. When I go back to the desk top I can see that AHK has thrown an error and as soon as I hit OK to confirm the error and it closes the screen my list finishes its generate process.

You might have to close out of the program of what you are trying to generate from. I often have to close out bizhawk when I am generating a list cause attract mode will open it during the initial part of the generation with out proceeding till I close bizhawk.

10
General / Re: PC not working
« on: February 27, 2019, 11:47:47 AM »
Side note - Curious if you ever had issues with the fan coming off. I always disliked the intel stock fans that use the plastic clip system. Also if you arent getting error beeps, it could simply be the mother board doesnt have the little speaker hooked to it.

Does the mother board have a battery installed on it? like a watch battery, you could try removing and placing it back to reset the bios.

11
General / Graphics card not detected?
« on: February 25, 2019, 06:57:18 AM »
So this has happened to me twice and I can't quite figure out what is going on. I have a game that runs perfectly (Windows executable) and then I get it goin on attract mode. Next thing I know I would try to load it into attract mode and it tells me that the game doesnt detect a graphics card. I try running the game outside of attract mode and it runs just fine. I was considering trying to run the game with an AHK. Anyway I plan on reinstalling the game and going from there.

Now I must admit that it could be an issue with my hardware. I have recently replaced the motherboard, proc and video card in my set up to upgrade the whole thing. In an attempt to fix another issue I was having. Does attract mode keep up with old hardware configurations?

Please also note that I copied my attract mode from my old hardrive on to a fresh install of windows.

12
General / video/audio snap out of sync
« on: February 11, 2019, 11:38:43 AM »
I honestly cant fathom why this is occurring but all my videos on my main menu will eventually get out of sync with the audio. Its really driving me crazy. It was all working fine until I moved my computer into the actually arcade cabinet. I can play the videos in a media player and they play normal with out sync issues. I dont know if I messed up some settings or what, but the hardware in the machine is more than capable of playing these videos with no issue. Games all run just fine. Any help would be wonderful.

13
Scripting / Re: Running a .ahk script
« on: December 29, 2018, 06:33:02 AM »
So I pointed my Executable at the AHK program. Then I added some extra code since my original script closed after it ran which actually causes attract mode to wake back up. It is all working now but here is the final script just in case someone is interested.

Run, DELTARUNE.exe, C:\Program Files (x86)\SURVEY_PROGRAM, max
sleep, 3000
Send {F4}
KeyWait, Joy12, D
WinClose, ahk_exe DELTARUNE.exe

14
Scripting / Re: Running a .ahk script
« on: December 26, 2018, 06:10:11 AM »
gotcha, so I need to only run the AHK file.. Thank you this helps I will tinker with that and see if that fixes it. By replacing the deltarune executable with the AHK executable.

15
Scripting / Running a .ahk script
« on: December 25, 2018, 04:30:12 PM »
I am sure I am doing this wrong but here is what is going on.

I am opening up deltarune and trying to get the script to hit F4 to full screen it. Now the script works just fine if I run it straight from the desktop. However it definitly is giving me issues through Attractmode. As it opens the game but will not seem to Hit F4

Executable C:\Program Files (x86)\SURVEY_PROGRAM\DELTARUNE.exe
Working Directory C:\Program Files (x86)\SURVEY_PROGRAM
Rom paths  C:\Users\MyriadArcade\Desktop\Attract Mode\attract-v2.4.1-win64\emulators\DeltaRune
Rom extensions .ahk

And here is the script file

Run, DELTARUNE.exe, C:\Program Files (x86)\SURVEY_PROGRAM, max
Sleep, 3000
Controlsend,,{F4}, ahk_exe DeltaRune.exe

Which again runs just fine from the desktop but not with attractmode. I am certain I am calling the AHK file wrong but I am still learning the ropes here. Any advise would be welcome.





Pages: [1] 2