Author Topic: KeyboardSearch module  (Read 16873 times)

iOtero

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 414
    • View Profile
Re: KeyboardSearch module
« Reply #60 on: September 30, 2019, 05:29:32 AM »
All my themes always have an on-screen game counter, like this one:

Code: [Select]
local contador = fe.add_text("[ListEntry]/[ListSize]", flx*0.4, fly*0.9, flw*0.5, flh*0.3);
And when searching with keyboard-search the counter is updated with the data found. So it will not be complicated to mount it on your own.


And as for quotes, very easy, open the keyboard-search module and replace this line:

Code: [Select]
search_text.msg = ( text == "" ) ? "" : "\"" + text + "\""

for this one:

Code: [Select]
search_text.msg = ( text == "" ) ? "" : text
Nacer a los 15 aƱos Una novela de iOtero

Wenzon

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 59
    • View Profile
Re: KeyboardSearch module
« Reply #61 on: October 02, 2019, 10:39:11 AM »
Thank you iOtero;D

l3m35

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 16
    • View Profile
Re: KeyboardSearch module
« Reply #62 on: March 13, 2020, 07:15:33 PM »
Do this module work with newer AM versions? I've tried a lot to make it work but no way (with AM 2.6.1).

arthurvalenca

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 110
    • View Profile
Re: KeyboardSearch module
« Reply #63 on: June 11, 2020, 05:33:12 PM »
Hello, I have a problem in the search module, he is looking for the correct information but he is not updating the search images, as in the image below, could someone help me? it seems that it only updates the first letter or number entered, the others do not.

laurent1970

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: KeyboardSearch module
« Reply #64 on: June 16, 2020, 02:54:13 AM »
Hello,

Super Plugin!

How to add a title above the Alpabet ("SEARCH") for example ...

I also wanted to know how to modify the display coordinates of the search window so that I can place it wherever we want on the screen.

Thank you.

shredalive587

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: KeyboardSearch module
« Reply #65 on: July 02, 2020, 10:44:57 AM »
I tried to add this at the end of a layout and the search surface doesn't come up when I press my "custom1" key which is "S".

Any idea why?

markoattract

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 45
    • View Profile
Re: KeyboardSearch module
« Reply #66 on: August 26, 2020, 02:44:29 AM »
Hello !!! thank you for these advices !!! i'm just trying to include this module in a layout, and it works ! just the square with letters is not on the top lauer of the layout, so the letters are covered by box-art artwork.

Is there a command for the promp to appear on top of everything in the layout ???

Thank you for the help ! :D