Author Topic: Updated version of Roboskin spinwheel, scales from 1024 to 1080...  (Read 79630 times)

verion

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 837
    • View Profile
    • new projects
Re: Updated version of Roboskin spinwheel, scales from 1024 to 1080...
« Reply #195 on: September 12, 2016, 03:28:00 AM »
I'm sorry! You are right!
It's totally doable just to "paint" Robotron cab red and add some white stripes on controls panel - and not that hard if you know Photoshop or Gimp basics.

I was talking about using squeezing in exact model of the NEO_GEO cab with the big top.
« Last Edit: September 14, 2016, 12:52:44 AM by verion »

omegaman

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 873
    • View Profile
Re: Updated version of Roboskin spinwheel, scales from 1024 to 1080...
« Reply #196 on: September 12, 2016, 08:56:41 AM »
No worries, I figured as much. And, gawd that big one is ugly. I prefer something like this much better. I had a chance to pick one of these up a few years ago and I'm kicking myself for not getting it. I bet you could come up with something nice if someone asked you nicely.  ;D

Nicodemus

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 20
    • View Profile
Re: Updated version of Roboskin spinwheel, scales from 1024 to 1080...
« Reply #197 on: September 13, 2016, 02:14:06 PM »
Thats it!  ;D unfortunately I don't know photoshop or gimp, I'm not very skilled at these things but I will play with it and see if it works. Thanks so much!

shure

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: Updated version of Roboskin spinwheel, scales from 1024 to 1080...
« Reply #198 on: March 05, 2017, 10:12:13 AM »
Hello, I have a problem and maybe you can help, I have AM in my windows xp and works right, but when I select the Robospin layout, the cabinet doesn't appear...



:(


EDIT::

One user gave me the solution, just resize the images to 1024x and it works ok.
« Last Edit: March 06, 2017, 08:36:38 AM by shure »