Author Topic: How do I specify which game version to load  (Read 179 times)

dynoryno

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
How do I specify which game version to load
« on: July 12, 2019, 06:58:54 PM »
As an example I am trying to lead the 2 player version of the Simpsons, but Attract defaults to the 4 player version. Is there a way to scrub the zip or specify it in some sort of config?
Thx.

keilmillerjr

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 960
    • View Profile
Re: How do I specify which game version to load
« Reply #1 on: July 13, 2019, 12:06:59 AM »
Read mame about roms and sets and you will better understand.

https://docs.mamedev.org/usingmame/aboutromsets.html

dynoryno

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: How do I specify which game version to load
« Reply #2 on: July 13, 2019, 02:25:28 PM »
Thanks a ton for the link to the article, it was very helpful.  I did find a little program called romcenter https://www.romcenter.com/ and I was able to split the roms. 

thanks again!