Author Topic: How to create a display list of machines ?  (Read 195 times)

Sebiohazard

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 27
    • View Profile
How to create a display list of machines ?
« on: October 06, 2019, 04:22:18 AM »
Good morning all 8)

I would like to create a display list to include systems but I do not see how...

I would like to include all the machines of the brand COMMODORE for example (A500 A1200 ACD32 ...)

How to proceed ? Thanks best regards !

akafox

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 800
    • View Profile
Re: How to create a display list of machines ?
« Reply #1 on: October 06, 2019, 07:27:33 PM »
Could you please be more specific (for me anyway).

You can generate a list for each system easily. If you are wanting to split them up by machine (C64 , C128, ect.) just separate the roms into separate folders and generate them as separate systems.

If you are wanting to separate them but have them under one "Commodore" system folder I think that depends on the theme.

If that is what you want I'll have to pass that off it someone who knows a little more about that :)
People want life easy..then complain about it

hermine.potter

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 449
    • View Profile
Re: How to create a display list of machines ?
« Reply #2 on: October 06, 2019, 10:14:05 PM »
or using filter
AM Version : 2.4.0
Input : Mad Catz Brawlstick; Mouse; Keyboard; Xbox360 Wireless
Cabinet : Yes
OS : WindowsXP x86 SP3
System : Dell Precision T3500 ; Intel X5650 ; 4GB RAM
Emulators : zsnes; mame; dosbox; scummvm; bsnes; fusion; openbor; windows_games; winuae; video; flashgames; vice; visualboy

Sebiohazard

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 27
    • View Profile
Re: How to create a display list of machines ?
« Reply #3 on: October 08, 2019, 03:19:35 AM »
Quote
or using filter

Hello OK but how are the filters used ? There is a tutorial ?

Thanks best regards !

hermine.potter

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 449
    • View Profile
Re: How to create a display list of machines ?
« Reply #4 on: October 08, 2019, 10:54:51 PM »
to get an impression, how filter works:
here
here
here

just edit your romlist and set specific amiga system as an category (c64, c128 and so on) and switch via hotkey between filters. See

but all commodore / amiga systems are to much.
so it's probably better to create a display per system (one for c64, one for cd32 and so on).
AM Version : 2.4.0
Input : Mad Catz Brawlstick; Mouse; Keyboard; Xbox360 Wireless
Cabinet : Yes
OS : WindowsXP x86 SP3
System : Dell Precision T3500 ; Intel X5650 ; 4GB RAM
Emulators : zsnes; mame; dosbox; scummvm; bsnes; fusion; openbor; windows_games; winuae; video; flashgames; vice; visualboy

zpaolo11x

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 601
    • View Profile
    • My deviantart page
Re: How to create a display list of machines ?
« Reply #5 on: October 10, 2019, 01:12:23 AM »
You can also create a separate romlist for each commodore system (one for Amiga, one for C64 etc) and then create a new romlist from Emulators / Generate collections rom list, which will allow you to create a display with all Amiga, C64 romlists together. The only issue is that you can't add/remove romlists to a created collection romlist, but you have to re-do it from scratch