Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - treme

Pages: [1]
1
Scripting / Change the background when changing systems
« on: March 30, 2022, 07:08:24 AM »
Hello, first I apologize for any spelling mistakes, I don't speak English very well and I'm using a translator.

After knowing how Attract mode works as well as I could, I wanted to go on to make a Theme to learn a little more.


I have made some to see how the nut file works and all that and I have managed to make some, simple but functional
Now I was trying to do something, which I can't make it work, because from the menu an image appears in the background of the system that is selected, the problem is that if I change the system, the background image doesn't change and What I want is for it to change, if I'm in the megadrive system, a megadrive comes out in the background, but if I change to the nintendo system, a nintendo comes out in the background

If someone can tell me how this can be done, I would appreciate it, if you need anything, whether it is the layout.nut or how I have the files placed, please tell me and I will put it

Thank you very much


2
Emulators / Amiga CD32
« on: August 28, 2021, 04:05:52 PM »
Hi, I just integrated this system to AM with the FS UAE emulator, I have gone crazy until I finally managed to make it work, since I had never used it.

To configure it I have done it as follows:

Code: [Select]
executable D: \ AM \ emulators \ cd32 \ System \ FS-UAE \ Windows \ x86-64 \ fs-uae.exe
args --amiga-model = CD32 --kickstart_ext_file = "D: \ AM \ emulators \ cd32 \ kickstarts \ CD32 Extended-ROM rev 40.60 (1993) (Commodore) (CD32) .rom" --kickstart_file = "D: \ AM \ emulators \ cd32 \ kickstarts \ Kickstart v3.1 rev 40.60 (1993) (Commodore) (CD32) .rom "--fullscreen --cdrom_drive_0 =" [romfilename] "
rompath D: \ AM \ emulators \ cd32 \ roms
romext .zip
system Amiga CD 32
info_source thegamesdb.net
exit_hotkey Escape
artwork boxart D: \ AM \ medias \ cd32 \ boxart
artwork cartart D: \ AM \ medias \ cd32 \ cartart
artwork snap D: \ AM \ medias \ cd32 \ videos
artwork wheel D: \ AM \ medias \ cd32 \ wheels

The games games start perfectly and without problems, only there is one, for the moment that I have tried, that fails, the alien breed tower assault.

It starts up, the system logo comes out, I wait for it to load and the logo comes out again, and so on until I get bored and quit because the game doesn't even start.

Looking for the problem, I have read something that the insertion of the CD ROM needs to be delayed.

The emulator that I downloaded turns out that it has several executables, I use the one that does not use GUI, but if I look at the executable that uses GUI, there is an option called delay when inserting the cd rom.

The question is how I can activate that option from the argument if it can or should be done there, or if it has to be activated from another site

Thanks[/code]

3
General / Attract mode does not start
« on: January 25, 2021, 01:05:59 PM »
Hello, I haven't used Attract mode for days and it turns out that today, when I run it, it doesn't do anything, it doesn't start attract mode. I have two, one with version 2.6.0 and the other with 2.6.1, in neither of the two When I double-click the icon it starts up, I have tried to give it compatibility with windows 7 and 8, that it runs as administrator and nothing.
Thinking that it would be something I have configured, I downloaded a new Attract mode, unzipped it, executed it, but it didn't start either.

I would appreciate any solution, I use Windows 10

Thanks and regards

4
General / Attract Mode on TV CRT
« on: March 02, 2019, 06:04:56 AM »
Hello, firstly, sorry for my English, I do not speak it and for this I am using a translator, I hope you can understand me well.

I have a PC which I am configuring to connect it to a tv crt, the graphic I use is an ATI RADEON HD 6870, which I have installed the calamity drivers so that it emits 15khz

Next I installed the Attract Mode and I configured a couple of systems (Mame and Daphne) to check that everything works properly from an LCD, then I connected the tv crt, I extended the screens and then I placed the second monitor (tv crt ) as the main screen, I execute Attract mode and can be seen running on the tv crt perfectly at a resolution of 640x480.

The problem comes when in the frame resolution options that are all in the second monitor (tv crt) to be able to disconnect the lcd and be able to use only the crt, I execute Attract mode and loses the synchronic seeing nothing but streaks in the crt .

In the compatibility mode I have also marked it to run at 640x480, but nothing, still nothing.

Is that Attract Mode can not be seen at 640x480?any idea where the problem might be?

Thank you

Pages: [1]