Author Topic: At-The-Arcade Multi-Cab [Release] - Updated 20 February 2021  (Read 19298 times)

tsaylor

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 38
    • View Profile
Re: At-The-Arcade Multi-Cab [Release] - Updated 20 February 2021
« Reply #75 on: June 09, 2021, 12:50:15 PM »
Hi minkage... I notice you have a typo in your
Code: [Select]
artwork    cabinents section (extra "n" in that word).

minkage

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: At-The-Arcade Multi-Cab [Release] - Updated 20 February 2021
« Reply #76 on: June 09, 2021, 02:38:52 PM »
Hi minkage... I notice you have a typo in your
Code: [Select]
artwork    cabinents section (extra "n" in that word).

OMG I spent forever racking my brain trying to figure out why it wouldnt work

Thank you so much its working perfect now!

treme

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: At-The-Arcade Multi-Cab [Release] - Updated 20 February 2021
« Reply #77 on: August 25, 2021, 11:26:27 AM »
Hello, first thanks for the contribution.

I am trying to download the mega Fanart file, but it is down, is there any possibility to upload it again?
Thanks

Yaron2019

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 418
    • View Profile
Re: At-The-Arcade Multi-Cab [Release] - Updated 20 February 2021
« Reply #78 on: August 25, 2021, 12:57:21 PM »
Hello, first thanks for the contribution.

I am trying to download the mega Fanart file, but it is down, is there any possibility to upload it again?
Thanks

try again
« Last Edit: August 27, 2021, 12:38:07 AM by Yaron2019 »

A_La_Derp

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: At-The-Arcade Multi-Cab [Release] - Updated 20 February 2021
« Reply #79 on: August 27, 2021, 01:02:29 AM »
I'm trying to add the layout following the instructions and it looks as though everything is done correctly however the layout does not work. All artwork loads fine when using default layouts, but for At-The-Arcade Multi-Cab I just get some wrong res snap images in the background and the standard menu list stretched across the screen. No options appear in the layout options menu, just the layout name. Any ideas? I'm pretty new to this so most likely something stupid.

# Generated by Attract-Mode v2.6.1
#
display   MAME
   layout               At-The-Arcade Multi-Cab Master
   romlist              MAME
   in_cycle             yes
   in_menu              yes
   filter               All
   filter               Favourites
      rule                 Favourite equals 1

# Generated by Attract-Mode v2.6.1
#
executable           C:\RetroArch\retroarch.exe
args                 [romfilename] -L "C:\RetroArch\cores\mame2003_libretro.dll"
rompath              C:\ROMS\MAME
romext               .zip;.7z;.chd
system               Arcade
info_source          listxml
artwork    wheel           C:/attract/menu-art/mame/wheel
artwork    snap            C:/attract/menu-art/mame/snap
artwork    boxart          C:/attract/menu-art/mame/boxart
artwork    cartart         C:/attract/menu-art/mame/cartart
artwork    marquee         C:/attract/menu-art/mame/marquee
artwork    bezels          C:/attract/menu-art/mame/bezels
artwork    flyer           C:/attract/menu-art/mame/flyer
artwork    fanart          C:/attract/menu-art/mame/fanart
artwork    cabinets        C:/attract/menu-art/mame/cabinets

sosimple

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 48
    • View Profile
Re: At-The-Arcade Multi-Cab [Release] - Updated 20 February 2021
« Reply #80 on: August 27, 2021, 06:10:14 AM »
Unbelievable theme.. So beautiful and bringing memories back.. Yaron2019 and everyone elss helping to create this theme, thank you very much!! I always had the idea to do this, for every game to change cabinet but it was just impossible to create so many cabinets by myself.. The impossible become possible i suppose.. :)

Yaron2019

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 418
    • View Profile
Re: At-The-Arcade Multi-Cab [Release] - Updated 20 February 2021
« Reply #81 on: August 27, 2021, 08:34:19 AM »
   layout               At-The-Arcade Multi-Cab Master

This looks suspicious - it should be:
   layout               At-The-Arcade Multi-Cab

what is the path of the layout? It should be:
attract\layouts\At-The-Arcade Multi-Cab

Yaron2019

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 418
    • View Profile
Re: At-The-Arcade Multi-Cab [Release] - Updated 20 February 2021
« Reply #82 on: August 27, 2021, 08:34:53 AM »
Unbelievable theme.. So beautiful and bringing memories back.. Yaron2019 and everyone elss helping to create this theme, thank you very much!! I always had the idea to do this, for every game to change cabinet but it was just impossible to create so many cabinets by myself.. The impossible become possible i suppose.. :)

You are welcome.

A_La_Derp

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: At-The-Arcade Multi-Cab [Release] - Updated 20 February 2021
« Reply #83 on: August 27, 2021, 10:51:17 PM »
Quote
This looks suspicious - it should be:
   layout               At-The-Arcade Multi-Cab

 ::) Thank you. My screen tired brain had copied the whole extracted folder into the layouts rather than the just the At-The-Arcade Multi-Cab layout folder.

The theme looks and sounds amazing. Big thanks to yourself and all the contributors!

Can't wait to explore it more.

sosimple

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 48
    • View Profile
Re: At-The-Arcade Multi-Cab [Release] - Updated 20 February 2021
« Reply #84 on: August 28, 2021, 06:26:45 AM »
I have select in options of the theme, to show as background artwork photo of every game. Some games doesnt have artwork photo, so it shows black background to them. Is there any way (it would be cool this option) when there isn't artwork, to show the live wallpaper of the original at the arcade wallpaper, as background.
Thanks,

A_La_Derp

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: At-The-Arcade Multi-Cab [Release] - Updated 20 February 2021
« Reply #85 on: August 28, 2021, 08:50:08 PM »
Does the layout have the option to show the display name, or show artwork based on the display name?

I have managed to get the display name into the info bar by replacing the info and enumerate code with:

Code: [Select]
function dname()
 {
    local current_display = fe.displays[fe.list.display_index];
return current_display.name;
 }

// Current game out of total number of games
filter = fe.add_text( "[!dname]", x_filter, fly*0.917, flw*0.4, flh*0.1 );
filter.align = Align.Right;
filter.charsize = font_size-4;
filter.set_rgb(255, 120, 0);
}

Just wanted to check there isn't a way to do this already before I go hacking away any further :)

Yaron2019

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 418
    • View Profile
Re: At-The-Arcade Multi-Cab [Release] - Updated 20 February 2021
« Reply #86 on: August 29, 2021, 01:03:51 AM »
I have select in options of the theme, to show as background artwork photo of every game. Some games doesnt have artwork photo, so it shows black background to them. Is there any way (it would be cool this option) when there isn't artwork, to show the live wallpaper of the original at the arcade wallpaper, as background.
Thanks,

If you mean that you have set the layout option 'Select background image' to 'Fanart' or 'Flyer', it doesn't show a black image when there is no game art available - it just shows a static image of an Arcade hall (just double checked it).
« Last Edit: August 29, 2021, 01:06:13 AM by Yaron2019 »

Yaron2019

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 418
    • View Profile
Re: At-The-Arcade Multi-Cab [Release] - Updated 20 February 2021
« Reply #87 on: August 29, 2021, 01:05:21 AM »
Does the layout have the option to show the display name, or show artwork based on the display name?

Not at this moment but customize it as much as you want

sosimple

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 48
    • View Profile
Re: At-The-Arcade Multi-Cab [Release] - Updated 20 February 2021
« Reply #88 on: September 01, 2021, 06:00:37 AM »
I have select in options of the theme, to show as background artwork photo of every game. Some games doesnt have artwork photo, so it shows black background to them. Is there any way (it would be cool this option) when there isn't artwork, to show the live wallpaper of the original at the arcade wallpaper, as background.
Thanks,

If you mean that you have set the layout option 'Select background image' to 'Fanart' or 'Flyer', it doesn't show a black image when there is no game art available - it just shows a static image of an Arcade hall (just double checked it).
Thanks for the reply! I cant figure out what is the problem then.. For the games that there isn't a fanart , I got a black backround. What is the name of static image of an Arcade hall ? Is it "bkg_base.jpg" ?  I suppose it doesn't find this jpg. What folder should be in?
Edit I tried At-The-Arcade Flex also , same problem.
I also copy bkg_base.jpg from theme folder to fanart folder (where all fanart jpg are and working) just in case but no luck..
I tried in 2 pc. Thanks,
« Last Edit: September 01, 2021, 06:44:23 AM by sosimple »

Yaron2019

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 418
    • View Profile
Re: At-The-Arcade Multi-Cab [Release] - Updated 20 February 2021
« Reply #89 on: September 01, 2021, 11:52:00 AM »
Thanks for the reply! I cant figure out what is the problem then.. For the games that there isn't a fanart , I got a black backround. What is the name of static image of an Arcade hall ? Is it "bkg_base.jpg" ?  I suppose it doesn't find this jpg. What folder should be in?
Edit I tried At-The-Arcade Flex also , same problem.
I also copy bkg_base.jpg from theme folder to fanart folder (where all fanart jpg are and working) just in case but no luck..
I tried in 2 pc. Thanks,

Try converting bkg_base.jpg to png format, delete the jpg and try again.
What OS are you using?