Author Topic: Wheel images and videos not showing up  (Read 544 times)

Sinistar

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 30
    • View Profile
Wheel images and videos not showing up
« on: March 25, 2021, 08:06:11 PM »
Hey guys,

im usually pretty good at sorting this out. This time i am stumped. I got sega naomi set up the usual way (other than a few error 02's if any knows how to fix those feel free to shout it out). I generated the romlist and forgot to put bin in as a file type to look for. so i erased the .txt so it wouldn't cache. then i added .bin;.BIN and then regenerated and everything is pointed where its supposed to be but it doesnt pick up the videos or wheel logos that are in said folders for any of the .bin items. Any idea what steps i should take? pictures below

Sinistar

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 30
    • View Profile
Re: Wheel images and videos not showing up
« Reply #1 on: March 25, 2021, 08:07:04 PM »
here is what the wheel looks like so you know where im coming from.

hermine.potter

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 668
    • View Profile
Re: Wheel images and videos not showing up
« Reply #2 on: March 26, 2021, 02:31:18 PM »
-Did you copy the files in the correct folders?

-Are filenames are identical? (case sensitive : game123.bin => game123.png)

-try to copy the marquee-file of a game to all folders => see what happens.
Check, graphic now appears. Possibly the layout accesses a different folder..
AM Version : 2.6.1
Input : Mad Catz Brawlstick; Mouse; Keyboard; Xbox360 Wireless
Cabinet : Yes
OS : Windows10 Pro
System : Dell Precision T3500 ; Intel X5650 ; 12GB RAM

Sinistar

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 30
    • View Profile
Re: Wheel images and videos not showing up
« Reply #3 on: March 26, 2021, 02:47:14 PM »
-Did you copy the files in the correct folders?

-Are filenames are identical? (case sensitive : game123.bin => game123.png)

-try to copy the marquee-file of a game to all folders => see what happens.
Check, graphic now appears. Possibly the layout accesses a different folder..


Naming is identical. There are no marquees but if you mean the logos from the wheel folder, I will put them in all folders to see what happens and ill let you know comes of it. thank you for the tip.

Sinistar

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 30
    • View Profile
Re: Wheel images and videos not showing up
« Reply #4 on: March 26, 2021, 08:31:30 PM »
-Did you copy the files in the correct folders?

-Are filenames are identical? (case sensitive : game123.bin => game123.png)

-try to copy the marquee-file of a game to all folders => see what happens.
Check, graphic now appears. Possibly the layout accesses a different folder..

-SOLVED I was about to give up after removing and re adding everything thinking that would fix it. then i realized it was only happening to my .bin files so I changed  themes with out thinking and the theme showed the file names instead of wheel and it turns out the romlist generator for attractmode was adding a "." after all the .bin filetypes. I dont know if that is a bug but that was the problem i removed the periods in the romlist and everything showed up. thanks for your help.