Author Topic: Module Inertia "wheel"  (Read 1020 times)

Crismikiller

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 17
    • View Profile
Module Inertia "wheel"
« on: March 24, 2022, 10:31:31 AM »
Could someone show how to use the "wheel" module with the "inertia" module made by Oomek?
I need an example.

Thanks.

Mark Norville

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 232
    • View Profile
Re: Module Inertia "wheel"
« Reply #1 on: March 24, 2022, 10:35:36 AM »
Jedione is the best person to speak to on this.

What I understand is that the module does not work under a normal build of AM, you need AM + to get this to work, but as I say he is the best person to speak to.

Regards

Mark
« Last Edit: March 24, 2022, 10:43:04 AM by Mark Norville »
Well I am back a new PC I7 4790K, 780 TI, 16 Gigs, Windows 10. Hopefully will get delivered at weekend.

Computer Specs : I7 3770K, 780 TI, 16 Gigs, Win 10
HD Specs : 1 x 1 TB SSD + 4 x 8 TB = 33 TB (fullish)
First system : ZX81 (Yes I am an old fart)
PS Network : MarkNorvile
Xbox : Mark Norville

jedione

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1089
  • punktoe
    • View Profile
Re: Module Inertia "wheel"
« Reply #2 on: March 25, 2022, 05:50:27 AM »
the key to having them both work together,  inertia & wheel is to have both as their most current vs,
the mid - earlier vs did not work together....this is the most commen problem.

https://drive.google.com/file/d/1twYbxzbnNql-l3a7b4unOKM-SAurcAoD/view?usp=sharing
help a friend....

jedione

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1089
  • punktoe
    • View Profile
Re: Module Inertia "wheel"
« Reply #3 on: March 25, 2022, 05:52:17 AM »
if you would like an example of both working to gether in a layout, shoot me a pm ...  and i can send you somthing..  that will give you a leg up ..on this.

here is example ...of both..  https://www.youtube.com/watch?v=DeGetWWEw4o&t=1s
« Last Edit: March 25, 2022, 05:57:12 AM by jedione »
help a friend....

Crismikiller

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 17
    • View Profile
Re: Module Inertia "wheel"
« Reply #4 on: April 25, 2022, 06:36:33 PM »
I've managed to configure. Thank you for your attention.
I would like to know if there would be a way to use "inertia" with horizontal roulettes with the same type of configuration.

jedione

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1089
  • punktoe
    • View Profile
Re: Module Inertia "wheel"
« Reply #5 on: April 26, 2022, 08:05:11 AM »
anything is really possible ,,

https://www.youtube.com/watch?v=BkDDodEkJ3k

https://youtu.be/fYYnf13_paY

sky is the limit....if u have an idea,  or a PS mock up...i couls help u put the wheel together... ;)
help a friend....

qqplayer

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 301
    • View Profile
Re: Module Inertia "wheel"
« Reply #6 on: April 27, 2022, 01:27:59 PM »

jedione

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1089
  • punktoe
    • View Profile
Re: Module Inertia "wheel"
« Reply #7 on: April 28, 2022, 06:32:50 AM »
this is my vs. of of a-cho ALL Net P-ras MULTI ver.3

its almost done...
help a friend....

qqplayer

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 301
    • View Profile
Re: Module Inertia "wheel"
« Reply #8 on: April 28, 2022, 12:00:39 PM »
this is my vs. of of a-cho ALL Net P-ras MULTI ver.3

its almost done...
Looks awesome