Author Topic: HyperPie2 Theme [V2 Released]  (Read 10859 times)

calle81

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 148
    • View Profile
Re: HyperPie2 Theme [V2 Released]
« Reply #30 on: September 07, 2018, 12:24:34 AM »
Yeah I know. Instructions are long overdue. As it is now it's a bit of a mess since this has been the theme I learned from. As soon as I want to try something new i expand the layout options available and rewriting the options (which is really needed to make it easy to use) would be a major headache. There are many nut files to edit and things that might break. I also don't want to turn this into "work". With three  kids I'm happy to have a few occasional hour when the rest of family is asleep to tinker with this stuff :)

With that said I'm glad you like the theme and I'm here to answer any questions.

Steven Campoli

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 91
    • View Profile
Re: HyperPie2 Theme [V2 Released]
« Reply #31 on: September 11, 2018, 01:23:00 PM »
Hey I couldn’t get the descriptions to work :(
Theme is great! I disabled the startup intro and noticed that it takes abit of time to startup.
What can cause the lag? I open attract more.. white screen for a few seconds then goes to main menu. With other themes it doesn’t do it, i love this theme, it’s to nice to let go.
Steven Campoli

calle81

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 148
    • View Profile
Re: HyperPie2 Theme [V2 Released]
« Reply #32 on: September 11, 2018, 01:52:46 PM »
Hi Steven, never seen or heard of a white screen problem before. Are you running PC? Which background option do you have for the main menu?

If you upgrade AM to 2.4 you need to replace the game description files. Delete all sub folders in attract/romlist and drop the contents of this zip file into the attract folder. https://mega.nz/#!2AkkAYbI!7VigZqYOb5Ab8S9mLrs6ds52gTM2Y2c9If15vA8L0Y8

ilikecheese9000

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: HyperPie2 Theme [V2 Released]
« Reply #33 on: September 12, 2018, 05:36:57 PM »
How do I get the wheel to arc like the first screenshot in your post? My list is currently vertical only, like your third screenshot.

Steven Campoli

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 91
    • View Profile
Re: HyperPie2 Theme [V2 Released]
« Reply #34 on: September 12, 2018, 07:57:59 PM »
Hi Steven, never seen or heard of a white screen problem before. Are you running PC? Which background option do you have for the main menu?

If you upgrade AM to 2.4 you need to replace the game description files. Delete all sub folders in attract/romlist and drop the contents of this zip file into the attract folder. https://mega.nz/#!2AkkAYbI!7VigZqYOb5Ab8S9mLrs6ds52gTM2Y2c9If15vA8L0Y8

Right now in the rom list folder I have the folders from your zip file...
Do I have to take them out of the folders h put them in?
Do The names of your files have to match the rom files?
Yes I’m on pc. The white screen is like - or 2 secs as it loads the intro
Steven Campoli

Steven Campoli

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 91
    • View Profile
Re: HyperPie2 Theme [V2 Released]
« Reply #35 on: September 22, 2018, 08:47:54 AM »
hey last thing as well..when i select systems menu as a display i have the clock selected to yes but it does not display? any ideas?

im gonna post screen shots soon of what i been doing with your theme..it fantastic :)

for now its just description, clock and system images do not show in Horizontol wheel mode....in systems menu!
« Last Edit: September 22, 2018, 09:11:27 AM by Steven Campoli »
Steven Campoli

calle81

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 148
    • View Profile
Re: HyperPie2 Theme [V2 Released]
« Reply #36 on: September 22, 2018, 09:16:00 AM »
Hi Steven,

You need to download the descriptions files again from the link i posted. They are now .txt files instead of .cfg. Delete the sub folders with the old description in the romlist folder and just drop the contents of the zip file i linked earlier so that you get the scraper folder inside the attract folder.

Show a screen shot of where you are missing the clock and I'll take a look.

Cheers

Steven Campoli

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 91
    • View Profile
Re: HyperPie2 Theme [V2 Released]
« Reply #37 on: September 22, 2018, 10:26:08 AM »
I have added a attachment for clock and system image...check it out :-) gonna test the description now
« Last Edit: September 22, 2018, 10:28:12 AM by Steven Campoli »
Steven Campoli

Steven Campoli

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 91
    • View Profile
Re: HyperPie2 Theme [V2 Released]
« Reply #38 on: September 22, 2018, 10:30:45 AM »
I Just downloaded and they are cfg files.
Steven Campoli

calle81

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 148
    • View Profile
Re: HyperPie2 Theme [V2 Released]
« Reply #39 on: September 22, 2018, 10:37:05 AM »
No they are not. The link posted above is for the txt files i just checked again.

Steven Campoli

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 91
    • View Profile
Re: HyperPie2 Theme [V2 Released]
« Reply #40 on: September 22, 2018, 11:07:22 AM »
nevermind! it worked!!!! so just check the screenshot i posted earlier!!! YESSSSWSS
Steven Campoli

Steven Campoli

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 91
    • View Profile
Re: HyperPie2 Theme [V2 Released]
« Reply #41 on: September 22, 2018, 12:00:29 PM »
I got the system image to show but now it’s only the clock !
How do I remove where it stays played and number of players?

The layout I’m using for this menu is system—system- horizontal-wheel
« Last Edit: September 22, 2018, 01:54:48 PM by Steven Campoli »
Steven Campoli

calle81

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 148
    • View Profile
Re: HyperPie2 Theme [V2 Released]
« Reply #42 on: September 22, 2018, 02:43:04 PM »
Hi, not sure why the layout looks like it does on your setup. It's supposed to look like this if you use the horizontal menu and have clock set to on. What resolution are you running? You are missing the title etc.


Steven Campoli

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 91
    • View Profile
Re: HyperPie2 Theme [V2 Released]
« Reply #43 on: September 22, 2018, 02:49:35 PM »
my resolution is fine 1366-168 because i see the clock and numbers on the main-menu one just not in system...which file points to that
« Last Edit: September 22, 2018, 02:58:06 PM by Steven Campoli »
Steven Campoli

Steven Campoli

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 91
    • View Profile
Re: HyperPie2 Theme [V2 Released]
« Reply #44 on: September 22, 2018, 04:11:01 PM »
On the main menu I hear sounds but not in system menus and the arrow is grey in the main menu but green in systems menu ...any ideas...the arrow
Turns green when going from normal
Layout to layout-horizon-whee
Steven Campoli