Author Topic: Add entry in menu to reboot for example  (Read 2856 times)

jbraconnier

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Add entry in menu to reboot for example
« on: March 05, 2016, 05:33:59 AM »
Hello

i would like to add a entry in the menu of configuration afer general for example.

Is it possible and how please ?

raygun

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 390
    • View Profile
Re: Add entry in menu to reboot for example
« Reply #1 on: March 11, 2016, 11:16:08 PM »
To add entries to the configuration menu you would need to change the source code and compile attract-mode yourself.

The configuration menu settings are all in src/fe_config.cpp

bionictoothpick

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 272
  • He who laughs lasts.
    • View Profile
Re: Add entry in menu to reboot for example
« Reply #2 on: March 12, 2016, 04:32:11 AM »
You could make a layout of system commands. You would have to create a fake romlist with the command for each item you want to do...

Then write a batch file for each "rom" you want to run.

jbraconnier

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Add entry in menu to reboot for example
« Reply #3 on: March 15, 2016, 03:04:50 PM »
Thanks for the response

ArcadeBliss

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 194
    • View Profile
Re: Add entry in menu to reboot for example
« Reply #4 on: March 21, 2016, 03:27:17 AM »
Hello

i would like to add a entry in the menu of configuration afer general for example.

Is it possible and how please ?

Use the menu plugin and make a list of your own. When I get home, I'll send you my menu script that includes the power off feature script

empardopo

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 49
    • View Profile
Re: Add entry in menu to reboot for example
« Reply #5 on: March 22, 2016, 08:26:57 AM »
Hello

i would like to add a entry in the menu of configuration afer general for example.

Is it possible and how please ?

Use the menu plugin and make a list of your own. When I get home, I'll send you my menu script that includes the power off feature script

Could I use a menu emulators to select one of those? The menu could be something like this


E.g if I select mame then I want to see the list of games of mame. It's possible?

Thanks in advance.

hermine.potter

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 508
    • View Profile
Re: Add entry in menu to reboot for example
« Reply #6 on: March 22, 2016, 10:34:06 AM »
@empardpopo
set emulator system 'mame' like this, generate romlist and you get all games of mame if you select emulator system mame:
executable           C:\attract\EMU\mame\mamepp.exe
args                 [name] -skip_gameinfo
rompath              C:\attract\EMU\mame\roms
romext               .zip;.7z;<DIR>
AM Version : 2.6.1
Input : Mad Catz Brawlstick; Mouse; Keyboard; Xbox360 Wireless
Cabinet : Yes
OS : Windows10 Pro
System : Dell Precision T3500 ; Intel X5650 ; 12GB RAM
Emulators : zsnes; mame; dosbox; scummvm; bsnes; fusion; openbor; windows_games; winuae; video; flashgames; vice; visualb

empardopo

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 49
    • View Profile
Re: Add entry in menu to reboot for example
« Reply #7 on: March 23, 2016, 04:24:42 AM »
@empardpopo
set emulator system 'mame' like this, generate romlist and you get all games of mame if you select emulator system mame:
executable           C:\attract\EMU\mame\mamepp.exe
args                 [name] -skip_gameinfo
rompath              C:\attract\EMU\mame\roms
romext               .zip;.7z;<DIR>

Sorry for my bad english.
I want that when I run AM appears a menu with all my configured emulators in screen.
If I select MAME then I want to see the list of games of MAME; if I select TurboGrafxCD then I want to see the list of games of TurboGrafxCD and so on.

I don't know if this is possible or not. If It's possible I don't know how can I do it.

Thanks in advance.